Fidan Makina Yeni İş Anlaşmasını Duyurdu

Fidan Makina Yeni İş Anlaşmasını Duyurdu

ABONE OL
Nisan 24, 2024 10:46
Fidan Makina Yeni İş Anlaşmasını Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş insanı ve girişimci Mehmet Olcay tarafından kurulan Fidan Makina, Umman’da kurulacak yeni fabrikaya ilişkin iş anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Fidan Makina’dan yapılan açıklamada 2024’ün son çeyreğinde fabrika inşaatının tamamlanmasının hedeflendiği vurgulandı.

Mehmet Olcay: Fidan Makina’da Hedef 10 Yeni Ülke

Fidan Makina CEO’su Mehmet Olcay, gelecek 5 yıldaki hedeflerini 10 farklı ülkeye makine satışı ve fabrika kurulumu olarak belirlediklerini söyledi. Bugüne kadar İran, Katar, Umman ve Kanada gibi ülkelere makine satışı gerçekleştiren Fidan Makina, Türkiye merkezli bir endüstriyel mühendislik ve makine imalat şirketidir. Şirket, içecek grubu makineleri, fabrika ekipmanları ve sanayi makineleri alanlarda kullanılmak üzere makine üretimi gerçekleştirmektedir.

Fidan Makina Tarihçesi

Fidan Makine, içecek grubu sektöründe özellikle ambalajlama makineleri, dolum makineleri, process sistemleri ve yeni nesil doldurma çözümleri ile tanınmaktadır. Modern mühendislik imkanları ve yeni nesil teknolojileri kullanarak verimliliği artırmak üzere geliştirilen son teknoloji makineler ile içme sularından maden suyuna, meyve sularından asitli içeceklere kadar her kategoride üretim yapılabilmektedir.

Fidan Makina ayrıca sanayi sektörüne yönelik özelleştirilmiş özel makineler ve ekipmanlar da üretmektedir. Örneğin, diğer gıda ürünleri alanında paketleme ve dolum makineleri ve fabrika yönetimi için otomasyon sistemleri, özel amaçlı lift sistemleri ve üretim hatları gibi fabrika çözümleri bu kapsamda yer almaktadır. Ayrıca yapay zeka destekli makine yazılımları sayesinde Fidan Makina imzalı üretim bantlarından daha yüksek verim alınabilmektedir.

Fidan Makine, yenilikçi tasarımları, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde saygın bir konuma sahiptir. Müşteri taleplerine uygun özelleştirilmiş çözümler sunma yetenekleri ve satış sonrası destek hizmetleri de şirketin rekabet gücünü artırmaktadır. Yüzde 90’ın üzerinde olan müşteri memnuniyet oranıyla Türkiye’deki ve dünyadaki taleplerin hepsine hızlı ve etkili çözüm sunabilmektedir.

 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Türkiye'nin açık ara en iyi bilgi platformu Mekan Budur